Gratis verzending vanaf 25 Euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes
Gratis verzending vanaf 25 Euro
Voor 15 uur besteld: Dezelfde dag verzonden
Veilig betalen met alle betaalmethodes

Algemene Voorwaarden

Algemeen

Bandajanas is gevestigd aan: Rozenpas 6,7035 AG Kilder

Opslag: idem

Telefoon: +31623869555
Email: info@bandajanas.com

KvK: 66325625

BTW nummer: NL001866171B84

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot de online bestellingen.
Bandajanas.com heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

Bestelling/betaling
Alle vermelde prijzen in de webshop zijn in Euro’s en inclusief BTW.
Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van Bandajanas. U ontvangt een e-mail met het besteloverzicht en de totale kosten.
De klant is voor de, via de website bestelde producten in de bevestigingsmail vermelde prijs verschuldigd. Deze prijs is bindend. Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden via de website en binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktijd.
De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde gegevens onverwijld aan Bandajanas te melden.

Bezorgen
Bandajanas besteedt het thuisbezorgen uit aan postNL.

De verzending binnen Nederland  gratis, boven een orderbedrag van 25 euro.
Bij een lager order bedrag kost de verzending 4,95 per zending.
Bij verzending naar Duitsland en Belgie berekend Bandajanas € 8,95 per verzending.

Wilt u een order laten verzenden naar een ander land: neem even contact op met de klantenservice.

Wij verzenden alle bestellingen binnen 2 dagen: indien u voor 15.00 uur bestelt dan verzenden wij dezelfde dag. Overschrijding van de levertijd geeft de klant geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Voor een spoedbestelling kunt u altijd contact opnemen met ons via info@bandajanas.com

Indien een product onverhoopt niet meer leverbaar is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en ontvangt u het geld retour op uw rekening.

Indien u bij Bandajanas.com een bestelling plaatst, zal de de bestelling naar het opgegeven adres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.

Klachten
Bandajanas doet er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het product niet aan uw verwachting voldoen, neem dan binnen 14 dagen contact met ons op. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk proberen op te lossen.Wilt u het product terugsturen dan heeft u een termijn van 30 dagen om dit te doen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product niet gedragen is.
Indien de retourzending goed ontvangen is en de producten in goede staat zijn, zal Bandajanas het retourbedrag binnen 14 dagen terugstorten op de rekening waar ook de betaling van is afgeschreven, mits anders aangegeven.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Disclaimer
Copyright

Bandajanas is eigen ontwerp en een internationaal geregistreerd merk.

Alle teksten, beelden, en andere elementen op deze website zijn eigendom van Bandajanas. Indien men informatie wenst over te nemen in welke vorm van publicatie dan ook, moet men dit bij Bandajanas aanvragen. Neem hiervoor contact op met info@bandajanas.com

Bandajanas.com doet al het mogelijke om juiste en volledig informatie te verschaffen. Wij nemen echter geen enkele aansprakelijkheid op ons voor eventuele inhoudelijke of technische fouten. Mocht men onjuistheden aantreffen, neem dan contact op met info@bandajanas.com.
Bandajanas is niet verantwoordelijk voor handelingen die door de bezoeker van de website ondernomen worden op basis van de verstrekte informatie op de website.